Blonďavá Billie Eilish prekvapila svet novinkou z jej pripravovaného albumu

Farba vlasov nie je jediná novinka, ktorú nám predstavila niekoľkonásobná držiteľka cien Grammy Billie Eilish. „Your Power“ je prvou vydanou skladbou z jej pripravovaného albumu. 

Billie svojim fanúšikom na sociálnej sieti oznámila príchod novej piesne z jej nového albumu a zároveň si pre nás pripravila aj videoklip. „Your Power“ sa objaví ako tretia zo šestnástich piesní jej nového albumu „Happier Than Ever“, ktorý má vyjsť už 30. júla 2021. „Nikdy som necítila toľko lásky k projektu, než cítim k tomuto. Dúfam, že budete cítiť to, čo ja.“ hovorí Eilish o albume. 

Novému imidžu speváčka prispôsobila aj vizuál albumu a celého videoklipu k „Your Power“. V klipe sa pred nami rozprestrie suchá a hornatá krajina, v ktorej svojimi béžovými a krémovými tónmi Billie úplne splýva. Na pohľad pokojná melódia v súlade s klipom však nesie veľmi silnú myšlienku. Pieseň sa dotýka témy násilného správania sa vo vzťahu, v ktorom jeden z partnerov zneužíva svoju moc. Billie si v minulosti podobným vzťahom prešla, a práve to ju viedlo k napísaniu piesne. „Je to o rozličných situáciách, v ktorých sme sa všetci buď ocitli, alebo sme boli ich svedkami. Dúfam, že to prinesie zmenu.“ opisuje Billie v jednom z príspevkov. 

Pieseň je po hudobnej stránke pomerne netradičná pre Billie, na ktorú sme boli všetci dosiaľ zvyknutí. Svoj doterajší štýl vymenila za akustický zvuk, v ktorom sa vyníma jej priam až anjelsky hlas, pri ktorom mnohí získajú pocit, že sa vznášajú. Eilish nám opäť ukázala, akou všestrannou speváčkou a skladateľkou skutočne je. 


UMG (v mene spoločnosti Darkroom)

Pieseň aj videoklip môžeme sledovať už od 29. apríla tohto roku

Viac o téme: #2021 #album #Billie #Eilish #Ever #Happier #new #novinka #Power #Than #your