Známa pesnička Without You od The Kid LAROI v novom remixe

Nový remix starej pesničky z roku 2020 bol vytvorený v podaní Miley Cyrus, ktorá nám prináša vzhľadom na tému piesne jej zážitky z pohľadu 28 ročnej. V tomto kontraste sa tu vyskytuje spevák, ktorý má len sedemnásť rokov a našiel s ňou spoločnú reč o láske, ktorá sa týka nás všetkých.

Miley sa v prítomnosti mladšieho speváka cítila prekvapivo dobre na to, že sa poznali krátko a počas natáčania videoklipu viedli dlhé debaty na jej dvore, kde zo stromov na nich svietili neónové svetlá. Môžeme ich vidieť ako sú zakrytí dekou a ako sa k sebe túlia. Prostredie klipu dotvára aj objímanie sa na parkovisku pred opusteným McDonaldom.

Pesnička rozpráva o klasických ľudských vzťahoch a o sklamaní, o ktorých speváci tak radi píšu. Obidvaja spievajú o nedorozumeniach medzi ľuďmi, o tom či je neskoro sa vrátiť a všetko napraviť. Speváčka si užila pri nahrávaní tejto piesne veľa zábavy nielen čo sa týka nájdenia nového kamaráta, ale dokonca aj po jej oficiálnom vydaní zdieľala príspevok, v ktorom žiadala od fanúšikov, aby remix poslali ex-priateľom a následne ich reakcie zaslali naspäť. Jeden z nich odpovedal: „Tú pesničku poznám a hovorí o našom príbehu. Presne tak som sa k tebe zachoval.“


Miley Cyrus

The Kid Laroiova sláva stúpla chvíľu po tom ako si písal s Justinom Bieberom, s ktorým spolupracoval a ten videl jeho talent. So svojím hudobným talentom sa podelil napríklad aj s Marshmello a Machine Gun Kelly, ktorých zaujal jeho chrapľavý punkový hlas, no nikdy nedúfal, že to bude aj so Cyrus. Nebola mu ale neznáma, pretože prezradil, že videl viaceré časti seriálu Hannah Montana.

Videoklip, ktorý je zároveň aj novým remixom si môžete vypočuť od 30. apríla 2021.

Viac o téme: #mileycyrus #novyremix #novyvideoklip #temalasky #temasklamania #thekidlaroi #withoutyou