Mimi Webb končí s láskou a vzťahmi v novej piesni „Good Without“

Britská popová speváčka a skladateľka Mimi Webb vydala doposiaľ tri single, ktoré zožali veľký úspech. K jej najnovšiemu singlu „Good Without“ umiestnenému medzi top 40 v UK Singles Chart teraz prináša hudobné video.

Svoj štvrtý singel „Good Without“ vydala Mimi 26. marca 2021 a už za jediný deň nazbierala viac než 700 tisíc streamov. Považuje sa za ďalšiu najlepšiu rozchodovú pieseň po boku oceneného songu „Driver’s License“ od Olivie Rodrigo. V texte, ktorý napísala Mimi po boku Fridolina Walchera a Sama Merryfielda spomína: „Ak je toto láska, je mi lepšie bez nej“.

Videoklip vyšiel z réžie kreatívneho dua Pip + Lib. Môžete v ňom vidieť Mimi obklopenú svojimi priateľkami ako zmenia smútok po rozchode na vlnu energie. Mimi sa k piesni vyjadrila nasledovne: „Je to dievčenská sila. Snažíte sa cez to preniesť a pohnúť sa vpred a na to potrebujete mať pri sebe priateľov. Nie je to len o zlomenom srdci. Dá sa to otočiť. Ak si prechádzate rozchodom a nech ste v akomkoľvek štádiu, musíte sa vyrozprávať. A viete, že všetko bude v poriadku, keď máte pri sebe svoje baby.“

20 ročná rýchlo rastúca hviezda inšpirovaná umelcami ako Amy Winehouse, Adele, Emeli Sandé a Sam Smith okrem iného pracuje na svojom debutovom EP, ktorého sa dočkáme už tento rok.


SME (v mene spoločnosti Epic); LatinAutorPerf a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)

Videoklip bol zverejnený v piatok 23. apríla 2021.

Viac o téme: #článok #goodwithout #mimiwebb #pop #singel #videoklip