Nový zombie koronavírus? V minisérii „The Bite“ prídete o rozum!

Neprišli ste doma počas pandémie ešte o rozum? So seriálom „The Bite“ oň prídete určite! 

Šialená komediálna miniséria z produkcie CBS Studios a Spectrum Originals sa blíži s poriadnym nákladom zábavy v podaní známych tvárí. „The Bite“ sleduje dve susedky Rachel (Audra McDonald) a Lily (Taylor Schilling), ktoré prežívajú pandémiu koronavírusu vo svojich domovoch v karanténe v New Yorku. Rachel sa počas druhej vlny smrtiaceho vírusu snaží aj naďalej udržať svojich klientov, ktorým online poskytuje zdravotné poradenstvo, pričom jej manželstvo sa pomaly ale isto rozpadá. Medzitým Lily so svojimi váženými klientmi z Wall Street zažíva tiež pomerne netradičné situácie. Uprostred toho všetkého sa však javí, že nový zmutovaný vírus je viac, než ľudia predpokladali. Môže sa ľudstvo rútiť do záhuby v pätách s vírusom, ktorý mení ľudí na zombie?

Tvorcovia a zároveň manželia Michelle a Robert King sa postarali o prekvapivý dej plný zvratov a humoru, ktorý si rozhodne netreba nechať ujsť. V seriáli si tiež zahrajú mená ako Taylor Schilling z Orange Is the New Black či Audra McDonald.


Movie Coverage

Satiricko-dramatickú minisériu si budeme môcť pozrieť už čoskoro – premiéru má plánovanú už na 21. mája tohto roku.

Viac o téme: #2021 #Audra #Bite #CBS #coronavirus #koronavírus #McDonald #miniséria #new #Originals #Schilling #seriál #series #Spectrum #Studios #Taylor #the #York #zombie