Latino tanečná pecka „Pues“ ti pripomenie teplo leta

Leto, leto, kde si? Všetci ťa už netrpezlivo očakávame. S príchodom slnečných dní vypúšťajú umelci do sveta svoje letné nahrávky, ktoré starostlivo pripravovali. Prednedávnom tak urobil aj marocký DJ R3hab, ktorý sa spojil s legendou stojacou za hitom „Despacito“ – Luis Fonsi a jamajským umelcom Sean Paul. Spoločne vytvorili tanečnú latino pecku s názvom „Pues“!

„Pues“ je tou typickou piesňou vo vašom playliste, ktorú si pustíte počas letných večerov a prinúti vás hýbať sa do rytmu reggaeton hudby. Latinská America patrí medzi krajiny, ktoré si vedia užívať život naplno a odhadzujú všetky svoje starosti tancom, spevom a hudbou. V samotnom videoklipe vidíme dievčatko, ktoré s nadšením sleduje tanečníčky v televízií a túži sa spolu s nimi radovať z teplých slnečných dní. Hlavnou hviezdou videoklipu je kolumbijská tanečníčka a herečka Valeria Sandoval, ktorá láka do tanca každého cudzinca na ulici.


Believe Music, UMG, The Orchard Music, AWAL Digital Limited (Kobalt) (v mene spoločnosti Global Records); Kobalt Music Publishing

Skladba „Pues“ nie je prvou spoluprácou DJ R3hab s latino umelcami. Vo svojej zbierke má aj pieseň „Besamé“ s TINI a Reik alebo remix „Algo Mágico“ s Rauw Alejandro. „Som inšpirovaný rozmanitosťou hudobných kultúr v rámci latinskoamerickej hudby a v tomto žánri mám ešte stále, čo skúmať. Pues sa líši od všetkého, čo som doteraz vydal. Som šťastný, že túto pieseň môžem konečne predať svojim fanúšikom a dúfam, že ju budú milovať rovnako ako ja.“

Videoklip k skladbe „Pues“, ktorý vyšiel 23. apríla si môžete pozrieť nižšie. Tak, čo myslíte, stane sa hymnou tohto leta?

Viac o téme: #klip #latinohudba #latinopop #luisfonsi #novinka #Pues #R3HAB #seanpaul #valeriasandoval