MARINA: Nový remix „Purge The Poison“ vás chytí za srdce

Britská speváčka Marina Lambrini Diamandis vystupujúca pod menom MARINA, sa vracia s novým singlom ,,Purge the Poison“, v ktorom sa spojila s ruskou punkovou skupinou Pussy Riot. Singel vzišiel pod tlakom stále narastajúcich vážnych problémov týkajúcich sa každého z nás a je gitarovou skladbou o úlohách, ktoré je potrebné urýchlene urobiť z hlavného dôvodu – uzdraviť planétu i nás samých.

Skladba je svojím spôsobom hymnou ku Dňu Zeme, v ktorej MARINA spieva o výzvach na ochranu planéty a náprave škôd napáchaných nami. Speváčka odkazuje aj na nezabudnuteľné udalosti v novodobej kultúre, ako napríklad Britney Spears, ktorá si v roku 2007 oholila hlavu, či úlohu Harveyho Weinsteina v hnutí „#MeToo movement“.

MARINA ku tejto skladbe pridáva, že nádej stále existuje. No nikto z nás nemôže očakávať, že svet zachráni sám, pretože v skutočnosti nemôže zachrániť ani seba. Avšak bez diskriminácie, predsudkov a nespravodlivosti nádej nakoniec existuje. „Matka príroda mi volá: Čo to robíš? Nezabúdaj že ja som tvoj domov. Vírusy prichádzajú, ohne horia, kým sa ľudstvo nepoučí zo všetkých pohrôm. Ty nie si mojim pánom“, spieva vo svojej skladbe MARINA.


MARINA

Nový singel, ktorý speváčka napísala pre svoj nadchádzajúci piaty štúdiový album Ancient Dreams in a Modern Land, je k dispozícii od 5. mája 2021.

 

 

Viac o téme: #ancientdreamsinamodernland #hudba #Marína #matkapriroda #novinka #ochranaplanety #purgethepoison #singel