O krok bližšie k 4. sérií Stranger Things!

Byť fanúšikom takého seriálu, akým je napríklad Stranger Things je celkom náročné. Človek čaká na novú sériu rok, niekedy viac ako aj v tomto prípade. 8 častí s nadšením pozrieme za jeden večer hneď po tom, čo nám pípne upozornenie na Netflixe. Rovnaký postup sa zakaždým opakuje. Najnovšia 3. séria Stranger Things bola zverejnená v roku 2019 a jej koniec všetkých úplne odrovnal. S tým na pamäti dodnes čakáme na 4. sériu, ktorá je ešte stále v nedohľadne.

Seriál Stranger Things sa odohráva vo fiktívnom mestečku Hawkins a sleduje životy štyroch chlapcov, kamarátov Mikea, Dustina, Willa a Lucasa. V neďalekej inštitúcií Hawkins National Laboratory robia na ľuďoch tajné nadprirodzené experimenty a jedného dňa sa im omylom podarí vytvoriť portál do alternatívnej dimenzie „Upside Down“. Z dimenzie začnú vychádzať rôzne pračudesné tvory a jeden z nich, zvaný Demogorgon, unesie práve Willa Byersa. Zatiaľ čo chlapci hľadajú svojho strateného priateľa, narazia na dievča Eleven, ktorá utiekla z laboratória. Spoločne im pomáha a začne sa medzi nimi tvoriť výnimočné priateľstvo.

Aby tvorcovia populárneho seriálu aspoň trošku upokojili mysle fanúšikov, z času na čas nám servírujú krátke upútavky. Prvý pozdrav sme dostali z Ruska, ktorý nás potešil tým, že Hopper predsa len žije. No a v najnovšej upútavke, ktorá vyšla 6. mája, sme mali možnosť nazrieť do laboratória v mestečku Hawkins, kde Dr. Brenner predvádza na deťoch vrátane Eleven rôzne experimenty.


Stranger Things

Bratia Dufferovci potvrdili, že 4. séria Stranger Things bude spomedzi všetkých sezón, ktoré doposiaľ vyšli tá najstrašidelnejšia. Bohužiaľ, dátum premiéry ešte stále nie je známy. S veľkou pravdepodobnosťou si budeme musieť počkať až na rok 2022.

Viac o téme: #milliebobbybrown #mysteriózny #Netflix #scifi #seriál #strangerthings #teaser #upútavka