Kapela The Offspring vydáva nový videoklip k pesničke The Opioid Diaries

Video je vizualizérom a má veľmi farebnú animáciu na ilustráciu skladby, ktorá sa nachádza na novom štúdiovom albume „Let The Bad Times Roll“, ktorý je prvým dielom po 9 rokoch ich kariéry.

Už je to chvíľa, čo nám COVID-19 poznačil všetkým životy a umelci nemohli hrať na svojich koncertoch, na ktoré sme tak radi chodievali. Zabávame sa inými spôsobmi, v prípade našich obľúbených kapiel sme začali chodiť na koncerty online. Takýto home-office priniesol The Offspring svojim fanúšikom, kde zahrali prvýkrát pesničku „The Opioid Diaries“.

Pesnička sa pôvodne mala volať „It Won‘t Get Better,“ ako oznámili na Instagrame. Nový názov hovorí veľa o obsahu pesničky, ktorá je o ľuďoch využívajúcich práve takéto opioidy. V rockovej komunite je tento štýl čím ďalej bežnejší, pretože v ňom nachádzajú východisko na všetky problémy. Do každodenného používania opioidov sú niektorí ľudia tak zainteresovaní, že si nevedia predstaviť život bez nich. Spievajú taktiež o tom ako to spoločnosť neakceptuje a o tom, že im príležitosti môžu utiecť rovnako keď sú triezvi ako keď sú pod vplyvom.

Vizualizér si môžete pozrieť od 19. aprila 2021.

Viac o téme: #Bad #better #get #it #let #Roll #the #TheOffspring #TheOpioidDiaries #times #videoklip #vizualizér #Wont