Po filme prichádza aj seriál o Attilovi Véghovi

Úspech strieda pád. To je nepísané pravidlo, ktoré často platí v živote aj v športe. V oboch prípadoch je však dôležité nevzdať sa a vstať. Pýtate sa ako na to? To by vám vedel povedať najlepší slovenský MMA bojovník v histórii Attila Végh.

Attila je skromný chlapec z Gabčíkova. V živote nedostal nič zadarmo. Dnes ho Slováci aj Česi poznajú ako žijúcu legendu. Je z neho úspešný zápasník a zároveň tréner MMA bojovníkov. Pochváliť sa môže pásom šampióna prestížneho Bellatoru, ale aj faktom, že je trénerom Ľudovíta Kleina, prvého Slováka v najprestížnejšej MMA lige – UFC.

Jeho cesta však nebola vôbec jednoduchá. Keď začínal, podmienky na tréning sa s tými, ktoré majú dnešný MMA zápasníci na Slovensku nedajú porovnať. Ako iste z filmu viete, počas svojej kariéry dosiahol niekoľko úspechov, ale aj pádov. Jeho príbeh  je skutočnou inšpiráciou nielen pre športovcov.


VDN Promo TV

Od spomínaného seriálu môžeme očakávať mnoho emočných, ale i motivačných scén. Za zmienku stojí aj fakt, že v seriáli uvidíme aj scény, ktoré boli natočené v Las Vegas. Attilov seriál je o to zaujímavejší, pretože podobne ako vo filme budú jeho životnú cestu opisovať aj jeho najbližší. Seriál však Attilov život spracuje ešte podrobnejšie ako film „Attila“. Prvýkrát si budete môcť tento seriál pozrieť v novembri 2021 na Netflixe.

Viac o téme: #Attila #Bellator #MMA