Čeľ svojmu strachu a hlavne nepanikár odkazuje nový seriál „Panic“

Študenti vrhajúci sa do nebezpečných úloh, ktoré ich môžu stáť život. Nepripomína vám to niečo? Ak sa vám páčil dej filmu Nerve: Hra o život s Emmou Roberts a Davom Francom, je dosť pravdepodobné, že si obľúbite aj nový seriál Panic.

Dej seriálu Panic sa odohráva v typickom malom mestečku v Texase, kde sa celé roky nič poriadne nedeje. Asi z tohto dôvodu vznikla medzi absolventmi strednej školy hra s názvom Panic. Hlavnou myšlienkou hry je čeliť svojmu strachu a hlavne nepanikáriť. Ale je to vôbec možné, pri všetkých nebezpečných výzvach, ktoré musia splniť? Hlavná postava, študentka Heather (Olivia Welch), chce zúfalo vypadnúť z tohto mesta. Snaží sa nájsť si brigádu, ale neúspešne. Tento rok sa v súťaži hrá o 50 000 dolárov a Heather je schopná urobiť čokoľvek, aby získala túto vstupenku za lepším životom. S príchodom nových pravidiel a väčšieho obnosu peňazí sa hra stala ešte nebezpečnejšou. Hráči sú nútení čeliť svojim najhlbším a najtemnejším obavám a rozhodnúť sa, koľko sú pre výhru ochotní riskovať.


Movie Trailers Source

Seriál, ktorého predlohou je strhujúci triler s rovnakým názvom od autorky bestsellerov Lauren Oliver, má obsahovať 10 epizód. Všetky budú zverejnené 28. mája na streamovacej platforme Prime video.

Viac o téme: #amazonprimevideo #novinka #oliviawelch #Panic #series #thriller