Oslávte Deň otcov s Kevinom Hartom vo filme „Fatherhood“

S blížiacim sa Dňom otcov si pre nás Netflix pripravil oslavu všetkých ockov na svete! Film „Fatherhood“ nám ukáže silu pravej otcovskej lásky.

Film natočený podľa skutočného príbehu zachytáva život novopečeného otca Matta (Kevin Hart), ktorý krátko po narodení svojej dcéry prišiel o manželku a matku svojho dieťaťa. Napriek všetkým pochybnostiam, strachu či bolesti zo straty manželky sa odhodlá zdolať najväčšiu výzvu svojho života – stať sa otcom. Matt si prechádza cez úskalia rodičovstva, odhaľuje jeho pekné aj škaredé stránky, no nikdy nestráca vtip a odhodlanie. Film, ktorý nás chytí za srdce svojím humorom, myšlienkou a príbehom nám dodá nádej, že aj cez tú najťažšiu prekážku sa dá dostať s trochou lásky, smiechu a odhodlania.

Film pochádza z režisérskej dielne Paula Weitza, ktorý sa už v minulosti postaral o úspešný film „About a Boy“ s podobnou tematikou. Známym menom v hereckom obsadení je určite Kevin Hart známy pre svoju stand-up comedy, ktorý sa ako herec objavil po boku Dwayna Johnsona vo filme „Jumanji: Vitajte v džungli“.


Netflix

Premiéra filmu sa koná už 18. júna tohto roku prostredníctvom streamovacej služby Netflix

Viac o téme: #2021 #comedy #dráma #Fatherhood #film #hart #kevin #komédia #mocie #Netflix #novinka #príbeh #skutočný #story #true