Nenechajte si ujsť pokračovanie príbehu o mimozemskom antihrdinovi vo filme Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage je pripravovaný americký superhrdinský film od Marvel Comics, produkovaný spoločnosťou Columbia Pictures v spolupráci s Marvel a Tencent Pictures. Distribuovaný spoločnosťou Sony Pictures Releasing má byť druhým filmom v rámci Sony Pictures Universe of Marvel Characters a pokračovaním filmu Venom z roku 2018.

Investigatívny novinár Eddie Brock, ktorého hrá Tom Hardy, sa v prvom diely stáva hostiteľom mimozemského symbionta Venoma, vďaka ktorému získava nadľudské schopnosti. V druhej časti príbeh pokračuje vyše rok po udalostiach, kedy sa Eddie snaží prispôsobiť životu hostiteľa. Znovu sa pokúša budovať svoju kariéru rozhovorom so sériovým vrahom Cletusom Kasadym, ktorý sa však tiež stane hostiteľom symbionta a unikne z väzenia po nepodarenej poprave.

Jedným z nových prírastkov do hereckého obsadenia je hviezda z Jamesa Bonda Naomie Harris, ktorá hrá záporáčku Shriek. Režisér Andy Serkis v rozhovore pre IGN uviedol: „Je to zranená duša, ktorá v detstve skutočne trpela. Je v nej skutočná zraniteľnosť a veľká bolesť. Je tiež nebezpečná a myslím si, že má svoj vlastný zmysel pre spravodlivosť a že keď sa táto hranica prekročí, uvidíte jej veľmi, veľmi nebezpečnú a temnú stránku.“

Serkis navyše potvrdil niečo viac o zápletke filmu a povedal: „Teraz sú Eddie a Venom v štádiu, keď vo vzťahu pôsobia ako veľmi divný pár. Sú spolu už, povedzme, rok a pol a prichádzajú na to, ako spolu vychádzať. A je to ako žiť s bláznivým batoľaťom.“


KinoCheck International

Serkis ďalej opísal napätý vzťah medzi nimi, pričom Eddie „skutočne bojoval“ s neschopnosťou sústrediť sa alebo pracovať a Venom sa cítil uväznený „pretože nemôže opustiť Eddieho telo, pokiaľ nemá jeho povolenie.“ Takže okrem boja so záporákmi, bude nakoniec Venom: Let There Be Carnage aj o prebiehajúcich problémoch a sporoch Eddieho a Venoma.

Vydanie filmu je naplánované na 24. septembra 2021.

Viac o téme: #marvelcomics #Venom #venom-lettherebecarnage