Športové leto plné výziev pre celú rodinu! Bežci, cyklisti aj turisti si zmerajú sily a sú v hre o krásne ceny.

Magazín Radar

Zber medailí je bežecký projekt, ktorý v roku 2018 spustil magazín Radar. V roku 2021 sme sa rozhodli, že Zber medailí sa stane celoslovenským projektom, aby sa doň mohlo zapojiť čo najviac bežcov z celého Slovenska a aby sa jeho súčasťou stalo tiež čo najviac bežeckých podujatí.

S novou sezónou sme do Zberu medailí zapojili nielen bežcov, ale aj cyklistov a turistov. Môžete si tak vybrať, či prijmete celú výzvu vo všetkých športoch Zber medailí FULL, alebo si vyberiete len beh Zber medailí v teniskách, cyklistiku Zber medailí na kolesách, alebo turistiku Zber medailí v horách. S každou registráciou vám vznikne iné konto a z každého balíčku vám plynú iné benefity.

Zber medailí potrvá od 1. 5. do 30.9. 2021 a spojí bežecké preteky organizované po celom Slovensku rôzneho zamerania (rôzne dĺžky tratí, rôzne povrchy, prekážkové, krosové preteky, trail, ultra, detské preteky, štafety). Celkom spojí viac ako 100 bežeckých pretekov a kapacita účastníkov je 1 000 zaregistrovaných bežcov.

Účastníci Zberu medailí sú v hre o atraktívne hlavné výhry a niekoľko ďalších výhier v sprievodných menších súťažiach a motivačných výzvach nielen ako jednotlivci, ale aj ako tímy. Zber medailí všetkým zaregistrovaným účastníkom poskytne množstvo benefitov, sprievodné akcie, sprievodné výzvy a výhry, niekoľko medailí na konci Zberu, tričko s vlastným menom, športovú fľašku a buffku, stretnutia tímu. Celý Zber medailí je ukončený vyhlásením víťazov v jednotlivých kategóriách a odovzdaním zaslúžených hlavných cien.

Najbližšie behy v našom kalendári.
22.5. Mravenčárska míľa, Plavecký štvrtok INFO
22.5. Turčiansky beh, Žabokreky INFO
22.5. inSPORTline NIght Run Trenčín, Trenčín INFO
23.5. Beh Trenčianskou Brezinou, INFO

Za veselé fotky získaj veselé ceny od Dedoles!
Jednu zberačku a jedného zberača odmeníme párom členkových ponožiek a párom šľapiek od Dedoles. Číslo si bude môcť výherca vybrať podľa seba, aby mu výhra naozaj padla vhod. Súťaž je určená len pre registrovaných zberačov medailí a zapojiť sa môžete zo svojho konta, kde v hlavnom menu nájdete možnosť „Súťažím“.

SÚŤAŽ o štartovné pre TROCH bežcov.
Už tento víkend sa koná nočný beh v Trenčíne, na ktorý môžu až traja z vás vyhrať štartovné! Keďže je to naša prvá súťaž o štartovné vašou úlohou bude nájsť vašu prvú medailu, odfotiť sa s ňou a fotku nám poslať. Súťaž je určená len pre registrovaných zberačov medailí a zapojiť sa môžete zo svojho konta, kde v hlavnom menu nájdete možnosť „Súťažím“.

Viac o téme: #beh #cyklistika #preteky #súťaže #turistika #zbermedaili