Matt Damon vo filme „Stillwater“ ako cudzinec snažiaci sa očistiť meno svojej dcéry

Krivo obvinená a uväznená v cudzej krajine. Matt Damon sa v dráme „Stillwater“ odhodlá očistiť meno svojej dcéry a dostať ju z francúzskeho väzenia.

Mladú Allison (Abigail Breslin), ktorá prišla na rok študovať do francúzskeho Marseille, odsúdili za vraždu, ktorú nespáchala. Americká študentka sa tak s minimálnymi možnosťami na svoju obhajobu dostáva do situácie, v ktorej by nechcel byť azda nikto. Francúzsky nekompromisný právny systém tak zanechal Allison v situácii, kedy s vyčerpanými možnosťami nemá na výber a ocitá sa vo francúzskom väzení odsúdená za niečo, čo neurobila. Keď jej otec Bill (Matt Damon) priletí dcére na pomoc, musí sa ako cudzinec v inej krajine vysporiadať nielen s jazykovou bariérou, ale aj nebezpečnými situáciami počas toho, ako sa snaží na vlastnú päsť dopátrať k pravde. Podarí sa mu aj napriek všetkým prekážkam, ktoré pred ním stoja očistiť meno svojej dcéry v cudzej krajine? 

V kriminálnej dráme z réžie Toma McCarthyho, ktorý sa podieľal na tvorbe filmov ako „Up“ či „Spotlight“ sa objavia aj herecké osobnosti ako Matt Damon známy z filmov „Marťan“ a „Dobrý Will Hunting“ či Abigail Breslin, ktorá si zas zahrala vo filmoch „Zombieland“ či „12 podmienok dedičstva“.


ONE Media

„Stillwater“ bude odpremiérovaný už 30. júla tohto roku.  

Viac o téme: #2021 #Abigail #Breslin #crime #Damon #dráma #film #France #krimi #Matt #McCarthy #movie #Stillwater #tom #USA