Dátum finálnej 5. série Money Heist odhalený!

Je to tu! Po netrpezlivom čakaní Netflix konečne odhalil dátum 5. série seriálu Money Heist zo španielskej produkcie. Príbeh obľúbených bankových lupičov si zamilovali diváci po celom svete a dodnes drží titul najpozeranejšieho ne-anglického seriálu na tejto platforme. Podľa netflixových štatistík si najnovšiu sériu pozrelo až 65 miliónov domácností! Od roku 2017 s napätím sledujeme životné osudy jednotlivých hrdinov a nebojte sa priznať, že aj vy ste po prvýkrát sympatizovali so zápornými postavami.

Pozor – článok obsahuje spoilery!

4. séria bola plná emotívnych momentov najmä kvôli odchodu jednej z hlavných postáv – Nairobi. S veľkou pravdepodobnosťou sa slzám ani vo finálnej sérii neubránime. Posledná epizóda nás všetkých nechala v napätí a s nezodpovedanou otázkou: Dokáže banda zachrániť svojho milovaného Profesora? Zločinecký gang sa ocitne v úzkych a prvýkrát v živote ani Profesor s mysľou génia nemá náhradný plán. Už samotný trailer nám odhaľuje, že pôjde do tuhého a máme pred sebou množstvo akčných momentov, na ktoré sa môžeme tešiť.

Čo bude po skončení seriálu?
Tvorcovia Money Heist v rozhovore pre Oprah Daily prezradili, že uvažujú aj nad vytvorením spin-off seriálov. „Money Heist má veľa silných postáv so zaujímavými príbehmi, vďaka ktorým máme veľa možností na vytvorenie pokračovania. Vždy sme hľadali postavy, ktoré sú komplexné s nie úplne jednoznačnými povahovými črtami. Každá postava v Money Heist má svoju dualitu, ktorá si zaslúži rozvíjať sa v inom prostredí, čo umožňuje vlastný spin-off.“

5. séria obsahuje 10 epizód a bude rozdelená na 2 časti:
Volume 1 – 3. september
Volume 2 – 3. december


Netflix

Režisér Álex Pina povedal, že chce seriál uzatvoriť v štýle, tak ako si fanúšikovia želajú. Pevne veríme, že sa im to podarilo. Na záver treba už len dodať Bella Ciao!

Viac o téme: #lacasadepapel #moneyheist #najpozeranejsiserial #Netflix #seriál #spanielskyserial