Jonas Brothers spievajú v metre novinku „Leave Before You Love Me“ s Marshmello

Naši obľúbení bratia sú späť a na hudobnú scénu sa vracajú s novinkou „Leave Before You Love Me“ v spolupráci s tajomným DJ Marshmello. Posledný album Jonas Brothers, ktorý nesie názov Happiness Begins vyšiel v roku 2019 a medzitým Nick Jonas stihol vydať aj vlastnú zbierku piesní – album Spaceman.

Na spoločnej piesni „Leave Before You Love Me“ sa podieľali spolu s DJ Marshmello, ktorý každou svojou nasledujúcou tvorbou dokazuje, že do sveta elektronickej tanečnej hudby jednoducho patrí. Spolupracoval už s niekoľkými populárnymi umelcami ako Selena Gomez, Halsey či Demi Lovato. Svoju identitu však doteraz verejnosti nechce odhaliť. Všetkých vystúpení a koncertov sa zúčastňuje výhradne vo svojej špecifickej maske podľa ktorej ho všetci poznáme. Hovorí, že nechce a nepotrebuje slávu. Jediné po čom túži je šíriť svojou hudbou medzi ľuďmi pozitivitu. Celkom dobré to má vymyslené, čo poviete? Aspoň sa nemusí zapodievať otravnými paparazzmi pri obyčajnom nákupe v supermarkete.


UMG (v mene spoločnosti Marshmello / Jonas Bros); Spirit Music Publishing, Kobalt Music Publishing

Pieseň je veľmi pohodová s dobrým rytmom, v ktorom perfektne vyniknú hlasy Joe a Nicka Jonasa. Touto spoluprácou zaručene nič nepokazili. Publiku ju prvýkrát predviedli na nedávnom udeľovaní cien Billboard Music Awards. 

Viac o téme: #DJ #edm #jonasbrothers #klip #Marshmello #novinka #pop #spolupráca