Sigrid pre nás pripravila poriadnu dávku sebalásky! Nový singel „Mirror“ s videoklipom je vonku.

Nórska speváčka Sigrid sa vracia späť na hudobnú scénu s novou piesňou „Mirror“, ku ktorej si pripravila aj videoklip. Naplní nás pozitívnou energiou, ktorej má na rozdávanie!

Dva roky od vydania svojho prvého albumu s názvom „Sucker Punch“ prichádza 24-ročná Nórka s energickým comebackom v podobe nového singlu. Počas svojej kariéry si stihla už zaspievať pod krídlami kapely Maroon 5 či Georgea Ezru, vyhrala anketu BBC Music Sound of 2018, v rámci ktorej predčila aj mená ako Billie Eilish či Lewis Capaldi a objavila sa aj na slávnom Glastonbury festivale. Jej návrat na scénu tak oslavujú milióny fanúšikov po celom svete. 

V piesni „Mirror“ sa dozvieme, aké zdravé je mať sa rád a oslavovať sa za to, kto sme! Skladba v sebe nesie rôzne prvky popu, disco a tanečnej hudby na ktoré sme u Sigrid už zvyknutí. Živú a pozitívnu energiu pocítime aj v samotnom klipe, kde speváčka pretancuje meniacim sa prostredím a ukáže sa nám v úlohe lukostreľkyne či dokonca so živým chameleónom na pleci! Vďaka kolekcii nápaditých a farebných outfitov tiež spoznáme Sigrid a jej osobnosť hneď na niekoľko rôznych spôsobov. Ako bonus si pre nás tvorcovia videoklipu na záver pripravili zostrih nepodarených a vtipných záberov z priebehu natáčania. 


The Orchard Music, UMG (v mene spoločnosti Petroleum Records)

Úryvok z piesne „Mirror“ Sigrid uverejnila prostredníctvom sociálnej siete TikTok ešte pred oficiálnym dátumom vydania. Celú jej verziu si však môžeme vypočuť aj prostredníctvom klipu už teraz – oficiálna premiéra totiž prebehla 26. mája tohto roku. Po zhliadnutí nového videoklipu si tak určite nezabudnite pred zrkadlom zložiť nejaký kompliment! 

Viac o téme: #2021 #hudba #Mirror #music #new #Nórsko #Norway #novinka #nový #official #pop #Sigrid #video #videoklip