Spevák remme vydáva novinku 2 become 1

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Holandský pesničkár, spevák a skladateľ remme predstavuje novinku „2 become 1“. Tá práve dnes odznie naživo počas celosvetovej premiéry v akustickom prevedení v českom rádiu, pri príležitosti návštevy Prahy.

Iba dvadsaťjedenročný spevák má na konte úspešné single ako „lose touch“ a „ghosts“, ktoré sa umiestnili v Top 20 najhranejších rádiových singlov. Prednedávnom vydal singel „growing up“, ktorý produkoval český producent fiedlerski a dnes vydáva novinku „2 become 1“, ktorá rozpráva o dvojici zaľúbencov, z ktorých sa pomyselne stáva jeden.


UMG (v mene spoločnosti Vertigo Berlin)

Pieseň vznikla na základe námetu road tripu po krajinách Európy, ktoré remme precestoval po vydaní svojho úplne prvého singlu. Keďže ide o veselú skladbu, téma nespútaného cestovania bola pre speváka ideálnou inšpiráciou. „V hlave som si predstavoval, ako počas road tripu šoférujem auto a vonku je slnečno, preto sme to aj tak zobrazili vo videoklipe. Cestovali sme do malého portugalského mesta Setubal, ktoré som ako malý párkrát navštívil. Požičali sme si ten najkrajší Mercedes, čo sme našli a začali sme len tak jazdiť, a nakrúcať. Keď počujem pieseň „2 become 1“, vždy sa mi chce tancovať a dúfam, že keď si ju ľudia vypočujú, budú to vnímať rovnako,“ vraví remme.

Viac o téme: #2become1 #novinka #remme #singel