Mike Wazovski a Sulliven sa vrátia v seriáli Monsters at Work

Je to už 20 rokov, odkedy vyšla animovaná rozprávka Príšerky s.r.o. V roku 2013 vyšlo jej pokračovanie Príšerky na univerzite a teraz sa opäť dočká ďalšieho spracovania. Tentokrát ide o seriál Monsters at Work od spoločnosti Disney+.

Snáď nie je dieťa a mladý dospelý, ktorý by nepoznal Sullivena a Mikea Wazowskeho. Dve príšerky, najlepší priatelia, kolegovia a zamestnanci firmy Monsters, Inc, ktorá produkuje elektrinu pre celé mestečko plné najrôznejších stvorení. Po ich objave, že detský smiech vytvára viac energie ako strach sa dostanú do vedenia spoločnosti a zavedú razantné zmeny. 

Pre Tylora Tuskona, čerstvého absolventa Univerzity pre príšerky je obrovským prekvapením, keď zistí, že jeho idoly, Sully a Mike, nehľadajú strašičov, ale komikov. Tylor zrazu musí zahodiť všetko, čo sa naučil. A samozrejme, továreň pod vedením Sullyho a Mikea sľubuje množstvo komických situácií.


ONE Media

Podľa stránky IMDb nás čaká 10 epizód. Ako si naši dvaja hrdinovia poradia s novou pozíciou a či sa Tylor dokáže adaptovať novým pravidlám zistíte už 10. júla 2021.

Viac o téme: #animák #animovanyserial #Disney #mikewazowski #monstersatwork #novinka #seriál #Sulliven #Sully