Diplo spolu s Elderbrook a Andhim vydávajú skladbu „One By One“

Americký DJ a producent Diplo, vlastným menom Thomas Wesley Pentz, je členom skupiny LSD spolu so speváčkou Siou a raperom Labrinth. Tentokrát sa spojil s Elderbrookom a Andhim vydali na úvod svojej spolupráce skladbu „ One By One“.

Anglický hudobník Elderbrook prerazil v roku 2015 skladbou „How Many“, na ktorej spolupracoval s nemeckým duom Andhim. Od vtedy jeho skladby obsadzujú prvé priečky a teší sa mnohým spoluprácam s veľkými hudobníkmi. Nemeckí hudobníci Andhim sú na scéne od roku 2010 a hneď rok na to, boli ocenení ako najlepší nováčikovia.

Skladba „One By One“ vyšla 30. apríla a má skoro pól milióna vzhliadnutí. Zaujímavý rytmus a kompozícia skladby, doplnené o silné vokály robia zo singla nezabudnuteľný, tanečný hit. O produkciu sa postarala nahrávacia spoločnosť Higher Ground, v ktorej je majiteľom samotný Diplo. Spoločnosť sa stala domovom pre jeho experimenty a podobne orientovanú hudbu.  Celá tvorba skladba trvala viac ako rok. „Je to moja najobľúbenejšia skladba. Je ľahká na počúvanie a preto ju tak milujeme,“ prezradil Diplo.


WMG (on behalf of Mad Decent Protocol, LLC)

Ostáva nám len veriť, že skladbu budeme počuť naživo alebo hrať v kluboch.

Viac o téme: #Andhim #diplo #elderbrook #LSD #OneByOne