Hero: tanečná novinka v podaní Afrojacka & Davida Guettu

Do sveta elektronickej tanečnej hudby pribudla nová pieseň s názvom „Hero“. Svetoznámi producenti David Guetta a Afrojack tak prinášajú letný song s odkazom pre všetkých.

Dvojica, ktorá už v minulosti vytvorila niekoľko známych hitov pokračuje v spoločnej tvorbe. Naposledy to bolo v roku 2018, keď vydali skladbu „Helium“, na ktorej spolupracovali so Siou. S novinkou „Hero“ predstavujú svetu povzbudivé myšlienky s odkazom, ktorý vraví, že v každom z nás sa nachádza hrdina. „Je tam, keď sa pozrieš do zrkadla.“ Podľa slov Afrojacka je pieseň návratom ku koreňom so skvelou melódiou a vokálmi. Po jej vypočutí môžete usúdiť, že je to naozaj tak, keď sa vám pripomenú staršie piesne od Guettu či Afrojacka. Na texte sa podieľalo niekoľko talentovaných skladateľov ako Ellie Goulding, Stargate, Ryan Tedder a Jamie Scott. „Je úžasné mať možnosť spojiť skvelú pieseň s našou tanečnou hudbou.“


Afrojack

„Hero“ mali diváci možnosť počuť počas finále na Eurovision Song Contest 22. mája 2021. Afrojack vystúpil v sprievode klasického orchestra spolu so špičkovým umelcom Wulfom.

Oficiálne lyric video si môžete pozrieť od 30. apríla 2021.

Viac o téme: #Afrojack #davidguetta #electronicdancemusic #hero #pop