Frustrovaná Gracie Abrams v novom videoklipe k singlu „Mess It Up“

„Mess It Up“ predstavuje prvý singel americkej speváčky a skladateľky Gracie Abrams od marcovej premiéry jej spoločnej skladby s hudobným producentom Bennym Blancom s názvom „Unlearn“.

K prenikavému „Mess It Up“ prináša Gracie aj hudobné video, v ktorom perfektne vystihuje podstatu spievaného textu. „Vždy, keď som už tak blízko, tak to pokašlem“, spieva v pomyselnej slučke odhodlania a následného sklamania. Znázorňuje to pečením koláču, ktorý po upečení niekoľkokrát skončí na zemi, no Gracie sa stále nevzdáva. Vo videu v réžii Mattyho Peacocka sa im tak podarilo zachytiť pocit frustrácie a zároveň hlbokú túžbu po odpustení. „Dám sa dokopy, môžeš sa pozerať ako sa to stane“. Na texte piesne sa podieľal skladateľ a producent Blake Slatkin, ktorý skladbu aj produkoval.

Po úspešnom vydaní svojho debutového EP „Minor“ v roku 2020 si Gracie získala srdcia fanúšikov svojimi spovednými textami. Výnimkou v tomto roku nie je ani novinka „Mess It Up“, po ktorej sa určite môžeme tešiť na ďalšiu hudbu od mladej speváčky.


UMG (v mene spoločnosti Gracie Abrams PS); UMPG Publishing

Videoklip, pri ktorom jednoznačne dostanete chuť na koláč si môžete pozrieť od 7. mája 2021.

Viac o téme: #článok #gracieabrams #messitup #pop #singel #videoklip