Súťaž pre štvornohých Ružinovských miláčikov

Ing. Patrik Cucor, Cultus Ružinov, a.s.

 

Už šiesty ročník podujatia Ružinovský psí miláčik poteší všetkých milovníkov psov. Tento rok je pre nich pripravený bohatý program plný súťaží a ukážok šikovnosti cvičených psov.

Psíkovia budú súťažiť v štyroch kategóriách: najkrajší, najšikovnejší, najmenší a najväčší. Súťažiacich psíkov ohodnotí odborníčka na psie plemená, veterinárka z ružinovskej veterinárnej ambulancie SpektraVet. Návštevníci sa taktiež môžu tešiť na ukážky jednej z najlepších výcvikových škôl pre psov Dogtrainer pod vedením trénera Petra Pellera, ako aj na špeciálne cviky so záchranárskymi psami z Bratislavskej kynologickej záchranárskej brigády.

Podujatie sa uskutoční dňa 13. júna 2021 od 15:00 h. v parku pred Paneurópskou vysokou školou. Prihlásiť sa môžu majitelia s trvalým bydliskom v Ružinove na mieste. Bezplatná registrácia bude od 14:30 h do 15:00 h. Stačí si so sebou priniesť očkovací preukaz psa.

Podujatie podporili: Bratislavská kynologická záchranárska brigáda, Dogtrainer a SpektraVet. Viac informácií nájdete na cultusruzinov.sk a na facebooku Cultus Ružinov.

Viac o téme: #cultusruzinov #Ružinov #ruzinovskypsimilacik