Little Mix, David Guetta a Galantis vás novinkou „Heartbreak Anthem“ vítajú v cirkuse

Silná trojica mien za sebou, všakže? Najznámejšia dievčenská skupina v súčasnosti, najznámejší DJ na svete a djské duo Galantis, ktoré nás neustále prekvapuje novými a novými hitmi! Niet pochýb, že keď sa spoja dohromady, pôjde o bombastickú spoluprácu.

Little Mix sa v posledných mesiacoch tešia samým vynikajúcim správam. Človek by si pomyslel, že po odchode jednej z členiek (Jesy Nelson) sa pomaličky rozpadne celá skupina, no zostávajúca trojica nikam neodchádza a naďalej prepisuje históriu dievčenskej popovej hudby. Na tohtoročných Brit Awards vyhrali cenu Najlepšia skupina a to ako jediná dievčenská skupina v histórií! Okrem toho sa Perrie a Leigh-Anne tešia z tehotenstva, ktoré spoločne oznámili len s odstupom pár dní.

Galantis v rozhovore pre Rolling Stones prezradili, že s Davidom Guettom plánovali spolupracovať už nejaký čas a vďaka jedinečným a silným vokálom speváčok z Little Mix dokázali pieseň dotiahnuť do konca. Proces piesne sa niesol v duchu pandémie a umelci museli komunikovať na diaľku. To im však nezabránilo, aby vytvorili naozaj špeciálnu tanečnú skladbu, ktorá počas letných mesiacov roztancuje nejednu skupinku.


WMG (v mene spoločnosti Atlantic Records); AMRA, Kobalt Music Publishing, BMG Rights Management (US), LLC, Pulse Recording (music publishing)

Videoklip k piesni „Heartbreak Anthem“ režíroval Samuel Douek, ktorý prezradil, že sa inšpiroval knihou Noci v cirkuse od Angely Carter. Všetky vizuály vyzerajú ako vystrihnuté z Cirque du Soleil a dievčatá vyzerajú naozaj božsky. Kniha znázorňuje feministický príbeh o slobode a pekne ju dopĺňa aj text piesne, v ktorom Little Mix spievajú o tom, ako nemajú čas zaoberať sa príčinami rozchodu. Niekedy jednoducho vzťah dvoch ľudí nevyjde, no netreba sa v dôvodoch rýpať príliš dlho a lipnúť na minulosti.

Viac o téme: #davidguetta #dievcenskaskupina #edm #Galantis #heartbreakanthem #klip #littlemix #novinka #pop #spolupráca