Hugh Jackman vás vo svojom najnovšom filme Reminiscence prevedie vašimi spomienkami

Reminiscence je pripravovaný americký sci-fi film, ktorý napísala a režírovala Lisa Joy. Príbeh sa odohráva v blízkej budúcnosti, v ktorej je Miami zaplavené vodou a stúpajúce hladiny mora odvracia obrovská stena. Teplo je také neznesiteľné, že ľudia cez deň spia a vychádzajú iba v noci, keď je chladnejšie.

Vo filme Hugh Jackman stvárnil rolu Nicka Bannistera, súkromného vyšetrovateľa, ktorý pomáha klientom získať stratené spomienky. Jeho život sa zmení, keď stretne záhadnú mladú ženu menom Mae (Rebecca Ferguson). To, čo sa začína ako jednoduchý bežný prípad, postupne prerastie do vášnivého milostného vzťahu. Avšak, keď spomienky iného klienta začnú spájať Mae so sériou násilných trestných činov, musí Bannister hlbšie preskúmať temný svet minulosti, aby odhalil pravdu o žene, ktorej podľahol.

Joy na tlačovej konferencii uviedla, že nápad na film dostala krátko po smrti starého otca a bol inšpirovaný  túžbou vrátiť sa do minulosti a cítiť sa znova tak, ako keď tieto spomienky zažila prvýkrát. Popísala starostlivosť o svoju dcéru a ako už nikdy nebude schopná znovu prežiť ten konkrétny okamih. „Sú to tie malé okamihy, ktoré znamenajú všetko,“ povedala Joy.


ONE Media

Film Reminiscence vydá spoločnosť Warner Bros. Pictures 20. augusta 2021 a bude dostupný aj na streamovacej službe HBO Max.

Viac o téme: #hughjackman #Reminiscence