Dano Kapitán v akčnom animovanom klipe „Superman“ predstavil Dameho ako Batmana!

PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ/RUKA HORE & ZRAZOO RECORDS

Po Dokkeytinovi, ktorý sa uviedol pod Zrazoo Records vo veľkom štýle klipom Katakomby predstavuje label nového člena a aktuálne aj hudobný objav roka 2020 v prestížnej ankete RUKA HORE AWARDS – Dana Kapitána! V prepracovanom klipe „Superman“, ktorým ohlasuje aj prípavy na EP si úlohu Batmana zahral Dame z DMS!

Meno Dano Kapitán netreba na hudobnej scéne detailne predstavovať, keďže po obrovskom úspechu v speváckej súťaži vydal svoj album „KAKASHI“, kde ho podporili tie najväčšie umelecké mená, nielen zdieľaním jeho hudby, ale aj rôznymi spoluprácami. Po dlhšej odmlke, aj kvôli pandemickej situácii sa Dano opäť pripomína a to hneď s kreatívnym klipom na feate s DAMEM z kapely DMS za hudobnej produkcii Petra Panna a mix mastru zvukového inžiniera Mareka Šurína.

Svoj návrat uviedol aj informáciou o pripravovanom albume už ako nový člen Zrazoo Records. „Som hrdý na to že môžeme predstaviť ďalšieho člena labelu. Snažíme sa stále rozširovať naše portfólio o zaujímavých interpretov a máme radosť, že sa k nám po Dokkeytinovi do Zrazoo Records pridal práve Dano Kapitán, keďže jeho tvorba je u nás žánrovo ojedinelá. Svojím hlasom sa etabloval aj v hip-hop komunite a má skvelý profesionálny prístup, čo je jeden z prvých predpokladov úspechu. Ako label mu chceme byť oporou hlavne z ekonomického a marketingového hľadiska, keďže vo vydavateľstve dávame umelcom absolútnu kreatívnu slobodu a podporujeme všetky ich bláznivé nápady. Naším hlavným cieľom je aby sa interpret hudobne aj vizuálne rozvíjal a napredoval,“ hovorí CEO ZRAZOO RECORDS Dalibor Frankovič.

Nápaditosť v Danovej skladbe podčiarkol režisér Peso, ktorý celý videoklip zanimoval a pretransformoval oboch interpretov do dvoch najväčších komiksových velikánov z dielne DC Comics – Supermana a Batmana. „Pôvodne to mal byť klasický hudobný videoklip, no keď sme to mali ísť natáčať, tak bol prísny lockdown, a preto sme sa rozhodli pre animovaný klip, čo som nakoniec aj rád lebo to nesie kreslený príbeh, ktorý si ľudia viac prepoja s textovou výpoveďou. Aj samotný názov skladby „SUPERMAN“ vznikol na základe môjho textu, keďže tam spomínam, že som padol 100x na zem, a tak mi to prišlo ako zaujímavá metafora, že aj Superman padol na zem a stále sa len ako keby z nej odrazil. Hlavne túto vec som mal nahratú už dávno a naša spolupráca s Damem vznikla úplnou náhodou, keď som mu bol nahrávať na jeho album pasáž, tak som mu púšťal hudby na ten svoj a vybral si práve Supermana“, vysvetľuje Dano.


Dano Kapitán

Interpet na svojich sociálnych sieťach avízoval prípravy nového EP, ktorý sa vraj dostane na hudobnú e-shopovu platformu Ruky Hore ešte tento rok. Okrem zaujímavých klipov, ktoré chystá postupne vypustiť, Dano svoj vstup do lablu pokrstil aj špeciálnych limitovaným merchom.

Viac o téme: #animovanyklip #Batman #Dame #danokapitan #Superman #zrazoorecords