Koncertový zostrih energickej atmosféry koncertov Thirty Seconds To Mars v klipe Hail to the Victor

Populárna, úspešná a stále trendy skupina Thirty Seconds To Mars prinášajú nové spracovanie staršieho singlu „Hail to the Victor“. Klip je nielen odkazom pre fanúšikov, ale hlavne dôkazom, že hudba a umenie majú skutočný zmysel. 

Oficiálne audio tohto singlu bolo vydané pred troma rokmi a je súčasťou albumu s názvom AMERICA. Nachádzajú sa v ňom aj skladby ako „Love Is Madness“, na ktorom skupina spolupracovala so speváčkou Halsey. Popovo-rockový štýl kapele pristane a dodáva do ich tvorby naozaj špecifický ráz.  
 
Singel „Hail to the Victor“ je ohromne povzbudzujúci a takmer geniálny. Rovnaký je aj klip, ktorý vytvorili zo zostrihov koncertov s prehovormi ľudí, ktorí odpovedajú na otázky o svojich túžbach a snoch. Oživiť dávny singel bol zážitkom aj pre samotnú kapelu: „Živé koncerty pre nás nie sú iba zábava, ale štýl života. Ich editovanie bol v dobe covidu intenzívny zážitok, ktorý nám tiež ukázal, že sme ovplyvnili omnoho viac, než sa zdalo.“ Nasledovne poslali veľkú vďaku svojim fanúšikom dúfajúc, že sa s každým čoskoro uvidia.  


UMG (v mene spoločnosti Thirty Seconds To Mars); ASCAP, LatinAutorPerf, UMPI, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, LatinAutor, LatinAutor – PeerMusic, AMRA, Global Music Rights LLC, Kobalt Music Publishing, Concord Music Publishing, Muserk Right
 
Tento emotívny throwback do ich koncertov mal premiéru 19. mája a je pripravený pre váš zážitok.

Viac o téme: #článok #concerts #hailtothevictor #novinka #officialvideo #pop #rock #thirtysecondstomars