Tretia séria Miracle Workers vás zavedie na Ďaleký západ

Máme pre vás skvelú správu! Tretia séria úspešnej antologickej série Miracle Workers sa nezadržateľne blíži pod názvom Miracle Workers: Oregon Trail.

Tentokrát sa presunieme z Doby temna, ktorá sa vyznačovala duchovným útlakom a beznádejou, do roku 1844 na Ďaleký západ. Reverend Ezekiel Brown (Daniel Radcliffe), malomestský kňaz presvedčí svojich ľudí, aby ho nasledovali do Oregonu. S prísľubom lepšieho života sa celé mestečko vydá na dobrodružnú cestu do úplne iného kraja. Nepotrvá dlho a zistia, že nie všade sú rovnaké zvyky, čo ich dostane do množstva komických situácií, ale aj nebezpečenstiev. Spolu s Danielom Radcliffom si zahrajú aj Steve Buscemi ako Benny the Teen či Geraldine Viswanathan, ktorá stvárnila postavu Prudence Aberdeen. Ako dopadne ich cesta? Podarí sa im získať to, čo hľadajú? 


Movie Coverage

Tretia séria tohto skvelého komediálneho seriálu, Miracle Workers: Oregon Trail, bude mať premiéru už 13. júla 2021, čo z nej robí skvelý program na dlhé letné večery. Neviem ako vy, ale ja sa na ňu teším už teraz. 

Viac o téme: #antologickyserial #danielradcliffe #komédia #miracleworkers #novinka #oregontrail #seriál