Nahliadnite do série indických príbehov Ray

Netflix prináša ďalšiu novinku do svojej zbierky antológií. Tento krát je založená na príbehoch od Satyajita Raya a v hlavných úlohách ju prezentuje skupina najlepších indických hercov Manoj Bajpayee, Ali Fazal, Kay Kay Menon a Harshvarrdhan Kapoor.

Od 8. júna je vonku trailer, ktorý poskytol pohľad na štyri príbehy inšpirované legendárnym indickým režisérom, scenáristom a spisovateľom Satyajitom Rayom. Umelec uznávaný okrem iného pre svoje kultové filmy a krátke indické príbehy s ikonickými fiktívnymi postavami inšpiroval aj sériu Ray svojimi štyrmi príbehmi: Spotlight, Bahurupi, Barin Bhowmik-er Byaram a Bipin Choudhurir Smritibhram. Z každého niečo môžeme vidieť v sérii príbehov, ktoré vznikali pod vedením autorov Abhishek Chaubey, Srijit Mukherji a Vasan Bala.

Prvý príbeh nám predstaví muža, ktorý je považovaný za človeka s pamäťou počítača. V druhom sa predstaví Kapoor v roli hviezdneho herca, ktorý je slávny pre jeho kultový vzhľad a v treťom spevák na ceste za stratenou slávou. Nakoniec nahliadneme do postavy umelca, ktorý chce napriek stabilnej práci tvoriť ako vizážista. Už z traileru možno vycítiť množstvo emócií, problémov a zložitosť príbehov, ktoré sa dúfame dostanú do správneho konca.


Netflix

Novinka bude dostupná iba na Netflixe od 25. júna 2021.

Viac o téme: #článok #dráma #India #Ray #satyajitray #thriller #trailer