Mabel spomína na divokú párty noc v novom videoklipe „Let Them Know“

Mabel, speváčka pôvodom zo Španielska, vie ako to má na pódiu rozbaliť. Pripravuje svoj druhý štúdiový album a na hudobnú scénu sa vracia ako sebavedomá strela.

Pre Mabel sa novým albumom, ktorý je v procese príprav začína nová éra. Na svoj Twitter napísala, že dlhé roky žila skrytá pod ulitou. Bála sa z nej vystrčiť a odkryť celý svoj potenciál. Mala pocit, že to nebude stačiť. Že nebude stačiť, keď bude len sama sebou. Našťastie túto odvahu v sebe našla a tvrdí, že teraz je pripravená ukázať nám všetko, čo v nej je a akou umelkyňou chce byť. Samotná pesnička a videoklip k novému singlu „Let Them Know“ tomu jasne nasvedčuje. Celú éru spojenú s vydaním nového albumu venuje ľuďom, ktorí sa boja byť sami sebou. Chce, aby sme boli hrdí, na to akí sme. A dajme o sebe vedieť svetu!

Veľa ľudí či už mladých alebo starších v tejto dobe stráca sebavedomie. Niekedy môžeme nadobudnúť pocit, že nie sme dosť dobrí, nič nám nejde a nemáme sa, kde zaradiť. To však nie je pravda. V každom z nás je niečo výnimočné, niečo originálne, na čo by sme mali byť hrdí. Nebojme sa ukázať svetu naše práve ja, tak ako to urobila samotná Mabel!


UMG (v mene spoločnosti Polydor Records); Pulse Recording (music publishing)

V novom videoklipe „Let Them Know“ sa spomienkami vracia na divokú párty, počas ktorej sa jej podarilo stratiť mobil. Čo všetko sa stihlo udiať sa dozviete na samotných záberoch. Príjemné sledovanie!

Viac o téme: #hit #klip #letthemknow #Mabel #novinka #pop #tanecnyhit