Peter Bažík ďalšou novinkou „Zmeškaný hovor“ cieli na mužských zákazníkov telekomunikačných operátorov.

Ing. Stanislav Guláš, GOLDEN ENTERTAINMENT s. r. o.

Zmeškaný hovor. Fenomén dneška. Zvlášť v prípadoch, kedy sa muž bezvýsledne snaží dovolať žene, ktorú má rád a obdivuje ju. Peter Bažík v týchto dňoch dokončil svoju ďalšiu novú energickú skladbu s názvom „Zmeškaný hovor“. Prichádza s ňou dnes, presne v deň svojich 36-tich narodenín.

Autor textu Rudo Rusiňák (autor textov Petra Lipu „Maturantky“, „120/80“, resp. Miroslava Žbirku „Dotieravý deň“) takéto pocity muža presne vystihol. Každý z nás, mužov, sa totiž minimálne raz dostal do podobnej situácie – volá žene, jej telefón zvoní, vyzváňa a nič…

V kombinácii so skvelou hudbou Iva Petríka vznikla našľapaná skladba do auta, vlaku, na bicykel, beh či tanec. Skladbu zaranžoval Peter Bažík spolu so Stanom Gulášom z vydavateľstva GOLDEN ENTERTAINMENT vrátane nahrávky väčšiny nástrojov. K spolupráci bol tradične prizvaný talentovaný 17-ročný bubeník Adam Guláš, študent banskobystrického konzervatória u vynikajúceho Petra Solárika.


Peter Bažík

Adamove energické živé bicie sa odrazili na drajve skladby a správne „okorenili“ hravosť Petrových gitár. Nahrávka, mix a mastering sa zrealizovali v nahrávacom štúdiu PS PUBLISHER v Nitre pod dohľadom skúseného Petra Stolárika.

Viac o téme: #adamgulas #novinka #peterbazik #rudorusinak #singel #stanogulas #zmeskanyhovor