Billie Eilish láka na nový album Happier Than Ever singlom NDA

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Po veľmi úspešnom debutovom albume When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Billie Eilish zmenila vizáž a vydáva ďalšiu štúdiovku s názvom Happier Than Ever.

Devätnásťročná speváčka a autorka celosvetového hitu „Bad Guy“, ktorý v súčasnosti prekročil miliardu zhliadnutí na YouTube, na prichádzajúci album predošle upozornila piatimi singlami – „Therefore I Am“, „my future“, „Your Power“, „Lost Cause“ a „NDA“. Fanúšikov tak na albume prekvapí ďalšími 11 piesňami, ktoré všetky napísala v Los Angeles so svojím bratom FINNEASom, ktorý ich aj produkoval.


UMG (v mene spoločnosti Darkroom); AMRA, Kobalt Music Publishing, UMPG Publishing, ASCAP a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)

Ako posledný predstavila extravagantná speváčka videoklip k singlu „NDA“, ktorý naznačuje temnejšiu stránku jej nového albumu. Billie sa v klipe prechádza stredom diaľnice, zatiaľ čo okolo nej prebiehajú autá v plnej rýchlosti riadené 25 profesionálnymi kaskadérmi. Videoklip, ktorý si speváčka aj sama režírovala, je nakrútený na jeden záber bez použitia špeciálnych efektov.

Viac o téme: #album #billieeilish #EP #happierthanever #NDA #novinka #singel