Speváčka LARA MORR predstavuje letný hit Letíme preč.

MgA. Veronika Morávková

Po úspešných singloch ako Múza a Poď so mnou tam prichádza charizmatická speváčka a herečka LARA MORR s novým letným singlom Letíme preč. Romanticky ladeným videoklipom zároveň pozýva na divokú jazdu novým luxusným oranžovým BMW M440i, g23, ktoré je jediným modelom v tejto farbe v celej Európe. Novinka predznamenáva debutové album Múza, ktoré vyjde o mesiac neskôr. Singel a zároveň celé album vzniklo v spolupráci s Markom Leždíkom zo skupiny Support Lesbiens, hudobnej produkcie sa ujal David Vostrý.

Talentovaná speváčka sa v novom videoklipe ukazuje s novým imidžom a taktiež prvý krát aj po tanečnej stránke po boku známeho choreografa a tanečníka Mirka Kosíka. Práve on stojí za choreografiou vo videoklipe plného letnej atmosféry, zamilovanosti a stvárňuje jej partnera.

„V skladbe Letíme preč opisujem vzťah dvoch zaľúbených ľudí, ich spoločné záujmy a cestu životom. Hovorím v nej o tom, že v ozajstnom vzťahu je základným kameňom úprimnosť a otvorenosť,“ opisuje pieseň speváčka Lara Morr.

O vizuálnu stránku novinky Letíme preč sa postaralo štúdio Pimovies v čele s Patrikom Martinkovičom. „Videoklip sa natáčal na Slovensku, v mojom rodnom mestečku Gbely a v jeho okolí. Prišla som za Patrikom s hotovým scenárom, ktorý som si napísala a on už tomu vdýchol svoje kúzlo,“ dodala speváčka.

Texty, ktoré vychádzajú z vlastných skúseností, zážitkov, emócií si píše speváčka sama. Hudbu skladá v spolupráci už spomenutým Markom Leždíkom. Debutové album Múza prinesie nový alternatívny prúd hudby v štýle R´n´B, soulu, jazzu i popu.

Bio:
LARA MORR, vlastným menom Veronika Morávková, absolventka JAMU v Brne, je mladá talentovaná slovenská speváčka so sametovým charismatickým hlasom. Aktuálne pôsobí v pražských divadlách ako herečka a speváčka. Jej hudba sa nesie v štýle R´n´B, bluesu, popu i jazzu. Píše si vlastné texty a melodické linky. Hudbu tvorí vo dvojici s basgitaristom Markom Leždíkom.

 

Viac o téme: #jazz #laramorr #letimeprec #novinka #pop #r-n-b #singel #Soul