Illuminate predstavuje nového interpreta Arthura.

Mgr. Peter Zajíc - Illuminate Production s.r.o.

Kreatívno hudobný label Illuminate, ktorý podporuje mladé hudobné talenty predstavuje nového interpreta, ktorý si hovorí ARTHUR. V spolupráci s produkčným domom vydáva mladý interpret svoj debutový song Big city flex, ktorý výchádza priamo s atraktívnym videoklipom, ktorého režisérom je Martin Miko.

Arthurova hudobná prvotina je relatívne krátka skladba s rýchlym tempom, ktorej charakteristickým znakom je zaujímavá kombinácia drillového beatu s prvkami klasickej hudby, ktorá dotvára celkovú atmosféru songu. Pod mix a master sa podpísal Fuckbeverlyhills.

Horúca novinka Big city flex je reflexiou interpretovho každodenného života, pocitov ktoré prežíva a chvíľ strávených v kruhu blízkych. Skladba je odrazom vnútorných emócií a oslavou života.

„Moja rodina, ktorú si veľmi vážim mi dala možnosť vidieť krásne miesta, zažiť množstvo neopakovateľných zážitkov a stretnúť zaujímavých ľudí, vďaka čomu som sa vyformoval do osoby, ktorou som dnes. Rád by som sa prostredníctvom mojej hudby aspoň takouto formou podelil o to všetko, čo mi život ponúka.“ – dodáva Arthur


ILLUMINATE

Túto horúcu novinku aj s vizuálom si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: #Arthur #bigcityflex-singel #debut #novinka