Prichádza nový marvelovský hrdina SHANG-CHI

Neznámy a tajomný. Zoznámte sa s jedinečnou postavou Shang Chi, ktorej príbeh ešte nebol rozpovedaný.

Filmové štúdio Marvel pobláznilo svojimi fiktívnymi hrdinami celý svet. Prvé dva filmy vyšli v roku 2008. Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch, je už dvadsiaty piaty film, v ktorom sa zoznámime s najnovším avengerom. Hlavného hrdinu hrá kanadský herec Simu Liu a film vznikol pod vedením režiséra Destina Daniela Crettona.

Hlavná postava je výnimočná už len svojím ázijským pôvodom. Príbeh je o mladom mužovi Shang Chi (Simu Liu), ktorý strávil svoje detstvo tvrdím tréningom, pod vedením svojho otca. Ten vlastný teroristickú organizáciu, ktorá riadi desať magických prsteňov. Keď Shang Chi dospeje, rozhodne sa svoju rodinu opustiť. Ako to však býva, pred svojou minulosťou nedokáže utiecť ani sa skryť. Moc desiatich prsteňov, ktoré sú v jeho rodine využívané generácie, si ho vyhľadá. Je len na ňom, či bude pokračovať v otcových stopách, alebo sa rozhodne inak.

Príbeh nového superhrdinu Shang Chi príde do kín 3. septembra. Nižšie si môžete pozrieť trailer, ktorý obsahuje aj ukážku akčnej scény.

Viac o téme: #marvelstudios-shangchiandthelegendofthetenrings-simuliu-newmovie