Je späť! Spider-man: No Way Home už tento december v kinách!

Prichádza prvý teaser k filmu Spider-Man: No Way Home a Peter Parker sa chystá čeliť svojej najväčšej výzve. Vďaka Mysteriovým činom (a klamstvám) svet vie, že je Spider-Man. A to teraz určite nepomáha ukončeniu posledného ročníka na jeho strednej škole.

Náš priateľský susedský hrdina je prvýkrát v kinematografickej histórii Spider-Mana odhalený a už nie je schopný oddeliť svoj bežný život od vysokých záujmov o superhrdinu. Keď požiada o pomoc Doctora Strangea, sú stávky ešte nebezpečnejšie a prinútia ho zistiť, čo to vlastne znamená byť Spider-Manom.

Vo filme si zahrali Tom Holland, Zendaya, Jon Favreau, Jacob Batalon a Marisa Tomei, ktorí si všetci zopakovali svoje úlohy z predchádzajúcich filmov o Spideym, pričom do boja sa pridal Benedict Cumberbatch ako Doctor Strange (ale radšej ho nenazývajte „Stephen“, je to zvláštne.).

Film režíruje Jon Watts a autormi sú Chris McKenna a Erik Sommers; Producentmi filmu sú Kevin a Feige Amy Pascalovci a výkonní producenti Louis D’Esposito, Victoria Alonso, JoAnn Perritano, Rachel O’Connor, Avi Arad a Matt Tolmach.


Sony Pictures Entertainment

Spider-Man: No Way Home sa do kín dostane 17. decembra 2021.

Viac o téme: #akčný #fantasy #marvel #mystery #scifi #spiderman-nowayhome