Melissa McCarthy sa v tragikomédii „The Starling“ ukazuje jedinečný pohľad na smútok a stratu.

stylist co uk

Táto silná dráma sleduje manželský pár, ktorý sa pokúša obnoviť svoj vzťah po strašnej tragédii: smrti ich malej dcéry.

Zatiaľ čo sa Jack lieči zo smútku v zotavovni, Lily si dáva za cieľ uzdraviť sa v skutočnom svete – čo ju vedie k útoku na škorca, ktorý si postavil hniezdo v blízkosti záhrady, ktorú sa snaží pestovať. Teritoriálny vták poskytuje trochu neočakávanú cestu jej smútku a odvahe uzdraviť svoje vzťahy a znova objaviť schopnosť milovať.

McCarthy sa ujíma vedenia ako Lily, zatiaľ čo Chris O’Dowd sa zhostí úlohy jej manžela Jacka. Kevin Kline je medzitým jemným veterinárnym lekárom, na ktorého sa naša hrdinka obracia o pomoc, keď to najviac potrebuje.

„Niektoré veci sú úplne mimo našej kontroly,“ hovorí Lily v emocionálnom komentári. „Pôjdeme ďalej, postúpime a nájdeme ešte lepší život, než aký sme mali.“  McCarthy vysvetľuje, ako film jemne kráča po lane medzi tragédiou a komédiou: „Je to vec, s ktorou sa všetci stretávame. Smejete sa na pohreboch, plačete na svadbách. A Theodore Melfi je jedným z najrelevantnejších a najjemnejších režisérov, pretože stále dokáže robiť humor a lámať vám srdce.“


Netflix

Starling bude k dispozícii na Netflixe už 24. septembra.

Viac o téme: #chriso-dowd #dráma #komédia #melissamccarthy #Netflix #Starling #tragikomédia