Nenechajte si ujsť americkú kriminálnu drámu „Snakehead“ založenú na skutočnej udalosti.

Dráma Snakehead je inšpirovaná skutočným životom Cheng Chui Ping, alias sestrou Ping takmer 20 rokov pred jej zatknutím, ktorá viedla jednu z najväčších operácií Snakehead na pašovanie ľudí vedené gangmi.

Toto ako aj ďalšie príbehy o pašovaní ľudí a organizovanom zločine v čínskej štvrti New Yorku sa odohráva takmer 20 rokov pred jej zatknutím. Sestra Tse (Shuya Chang) zaplatí Snakehead, aby ju dostala do New Yorku, aby mohla hľadať svoju dcéru, ktorú adoptovala čínska americká rodina, keď bola Tse vo väzení. Tse, ktorá nemá záujem pracovať v masážnom salóne, aby splatila svoj astronomický pašerácky dlh, si svojou vzpurnosťou získava rešpekt voči matriarchovi gangu Dai Mahovi (Jade Wu). Rýchlo stúpa v radoch a rozrušuje Dai Mahovho bezohľadného, ​​ale ambiciózneho staršieho syna Ramba (Sung Kang z Fast & Furious ).


Movie Trailers Source

Režisér Evan Jackson Leong sa narodil v Kalifornii, vyrastal v San Franciscu a vyštudoval UCLA. Je režisérom, kameramanom a producentom a k jeho dokumentárnym filmom patrí film 1040: Kresťanstvo v Novej Ázii a Linsanity, z ktorých druhý bol uvedený v Sundance. Snakehead je jeho naratívny celovečerný debut.

Viac o téme: #dráma #krimi #Snakehead #triler