Chad Michael Murray a Bruce Willis v novom akčáku „SURVIVE THE GAME“

Spoločnosť Lionsgate zverejnila oficiálny trailer k filmu „Survive the Game“, pripravovanému akčnému kriminálnemu thrilleru, v ktorom si zahrajú Chad Michael Murray a Bruce Willis.

Video, ktoré si môžete pozrieť nižšie, predstavuje dvoch policajtov a vojenského veterinára, ktorí sa zapájajú do boja proti silnému gangu. Murrayova postava sa snaží všemožne brániť svoju farmu, ktorá mu jediná pripomína jeho rodinu, zatiaľ čo Willisova postava sa stáva väzňom gangu.

Survive the Game réžiséra Jamesa Cullena Bressacka je napísaný podľa scenára Rossa Peacocka. Vo filme si zahrali Chad Michael Murray ( One Tree Hill ), Bruce Willis ( Die Hard films), Swen Temmel a Sarah Roemer.


Movie Trailers Source

Keď sa policajt David (Bruce Willis) počas drogového záťahu zraní, jeho partner Cal (Swen Temmel) prenasleduje dvoch zločincov na vzdialenú farmu, ktorú vlastní problémový veterinár Eric (Chad Michael Murray). Keď Cal a Eric plánujú svoju obranu, dorazí zvyšok gangu spolu so zraneným Davidom a títo traja hrdinovia sa budú snažiť pomocou dôvtipu a streleckých schopností hrať o prežitie.

Film má prísť do vybraných kín a na VOD 8. októbra 2021.

Viac o téme: #akčný #brucewillis #chadmichaelmurray #Lionsgate #survivethegame #triler