Don Diablo a Freak Fantastique predstavujú singel „Stay Awake“ z nového albumu „Forever“.

YouTube Don Diablo, Numeromag

Po mesiacoch špekulácií holandský vizionár Don Diablo vydal svoj veľmi očakávaný album „Forever“. Album je starostlivo zložený z 21 skladieb, vďaka ktorým Don zoberie svojich poslucháčov na hudobnú cestu, ktorá zahŕňa jeho minulosť, súčasnosť aj budúcnosť. Tento album ponúka množstvo spoluprác s medzinárodnými hviezdami, ako sú Emeli Sandé, Galantis, Gucci Mane, Zak Abel, Andy Grammer, Ty Dolla $ ign a ponúka aj odraz pre objavy ako sú Au/Ra, AR /CO & Freak Fantastique.

A práve v spolupráci s Freak Fantastique vznikol jeden so singlov s názvom „Stay Awake“. Don Diablo vo svojich statusoch hovorí veľa o tom ako sa zmenil svet a s ním aj jeho myslenie. Ako do svojej hudby vkladá svoje najosobnejšie myšlienky, pocity a emócie. Každá pieseň z jeho nového albumu má svoj príbeh. Tak isto aj „Stay Awake“.

„Toto hudobné video predstavuje môjho synovca Lea … ako žije svoj krásny život! Ako predstiera, že je mnou v niektorých ikonických scénach z mojich videí.“ opisuje Don. „Sfilmovala ho jeho matka, moja švagriná. Považovala za správne, urobiť z tohto oficiálny videoklip k piesni „Stay Awake“, ktorý je záverečným singlom môjho albumu Forever“, uzatvára Don Diablo.


[Merlin] FUGA Aggregation (v mene spoločnosti HEXAGON); Pulse Recording (music publishing)

Videoklip „Stay Awake“ si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: #album #dondiablo #Forever #freakfantastique #novinka #singel #stayawake