Seriál „GOSSIP GIRL“ bude kompletne uvedený na HBO GO

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Prvých šesť častí bude k dispozícii na HBO GO od 26. októbra. Zvyšných šesť častí prvej série seriálu bude mať premiéru v novembri tiež na HBO GO. Na HBO GO bude k dispozícii od 26. októbra aj pôvodný seriál Gossip Girl.

Seriál HBO Max Gossip Girl sa dočká druhej série. Premiéra prvých šiestich častí prebehla 8. júla, jednalo sa o najúspešnejšie uvedenie pôvodnej tvorby HBO Max v tomto roku.

Joshua Safran, scenárista a producent pôvodného seriálu, sa na novej verzii podieľal ako showrunner. Nové rozšírenie pôvodnej klasiky divákov zavedie do newyorskej štvrti Upper East Side deväť rokov po tom, čo internetová stránka pôvodnej blogerky prestala fungovať. Tu sa zoznámime s novou generáciou teenagerov navštevujúcich súkromnú školu, ktorí sa ocitajú pod drobnohľadom sociálnych sietí. Seriál Gossip Girl poodhaľuje, ako veľmi sa v uplynulej dobe zmenili sociálne siete, ale aj ráz samotného New Yorku. Predlohou nového seriálu sú úspešné romány Cecily von Ziegesar a tiež pôvodný seriál Josha Schwartza a Stephanie Savage, ktorí na novom seriáli pracujú ako producenti.

V prvej sérii sa predstaví Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak, Savannah Lee Smith, Todd Almond, Adam Chanler-Berat, Johnathan Fernandez a Jason Gotay.

Prvý víkend po uvedení mal seriál Gossip Girl rekordnú sledovanosť a ovládol tiež Twitter, kde obsadil prvé miesto medzi trendmi. Seriál pri uvedení zaznamenal tiež celkom 15 miliárd sociálnych impresií a ďalších 5,2 miliárd impresií získal z obsahu, ktorý sa v súvislosti s ním objavil na TikToku.

Seriál Gossip Girl vyrába spoločnosti Fake Empire a Alloy Entertainment v spolupráci s Warner Bros. Television a CBS Studios. Seriál adaptoval, napísal a produkoval Joshua Safran zo spoločnosti Random Acts. Ďalšími producentmi sú Josh Schwartz a Stephanie Savage zo spoločnosti Fake Empire a Leslie Morgenstein a Gina Girolamo zo spoločnosti Alloy Entertainment. Koproducentka je Lis Rowinski zo spoločnosti Fake Empire.

Viac o téme: #gossipgirl #HBOGO