Ruská cisárovná Katarína Veľká je späť! Túto jeseň uvidíme druhú sériu seriálu „The Great“.

Pokračovanie satirického stvárnenia príbehu o Kataríne Veľkej a jej ceste stať sa panovníčkou Ruska. Je však ťažšie získavať si nasledovníkov, keď čakáte dieťa.

Televízia Hulu prinesie druhé pokračovanie úspešného komediálneho seriálu The Great. Prvá sezóna vyšla v roku 2020. Pravdivá história je prikrášlená o komické, niekedy až absurdné scény, ktoré sú hlavnými prvkami seriálu. Hlavnú postavu cisárovnej Kataríny stvárňuje mladá americká herečka Mary Elle Fanning a jej manžela, ruského cisára Petra, hrá anglický herec Nicholas Hoult. Môžete sa tešiť na staré postavy a pridá sa nová, herečka Gillian Anderson, ktorá si zahrá matku Kataríny.

Cisárovná Katarína (Mary Elle Fanning) túži po vládnutí v Rusku v mieri a pokoji. Naopak, jej cisár manžel Peter (Nicholas Hoult) je nadšený pre bitky a krviprelievanie. Keď sa na konci prvej sezóny zdá, že aj jeho bezcitné a kruté srdce by ju mohlo ľúbiť, ona sa rozhodne ho zabiť. Čo však nedopadne podľa jej predstáv a v ohrození života sa ocitne ona. Keď sa ale Peter dozvie, že je tehotná, nechá ju žiť. V druhej sezóne bude boj o vládnutie v Rusku medzi manželmi pokračovať. Zatiaľ čo v mladej cisárovnej rastie nový život, snaží sa prísť nato, ako si získať vládnutie v Rusku a ukončiť nezmyselnú a príšernú vládu jej manžela. V seriáli sa história píše ďalej svojim komediálnym spôsobom.

Druhú sériu unikátneho seriálu The Great si môžete pozrieť 19. novembra na televízií HULU. Nižšie nájdete trailer, ktorý odhaľuje prvé zábery a tehotnú cisárovnú.

Viac o téme: #Hulu #komedialnadrama #maryellefanning-nicholashoult #season2 #seria2 #thegreat