Voising sú vaši Friends!

Viktor Nižník, VOISING

Aj keď sa to v tejto dobe zdá byť nereálne, priateľstvo však existuje. Veľa ľudí si ráta priateľov podľa sociálnych sietí. No v reálnom živote sa stáva, že sa osobne nemajú komu zveriť, nemajú s kým ísť večer na pivo, drink alebo len tak von na kávu. Dokonca nedávny prieskum Eurostatu ukázal, že v Európe je veľa ľudí, ktorí sa nemajú s kým porozprávať o svojich osobných témach, nemajú sa s kým podeliť o svoje problémy. Je to realita tejto doby, že online svet nás vťahuje viac, ako sme si to ochotní pripustiť.

Voising – ako hudobná skupina – nám posielajú silný odkaz v pesničke I’ll be there for you. Chcú ňou povedať, že na priateľstve a priateľoch záleží. Predstavte si svoje okolie. Určite by ste našli veľa známych. Už menej kamarátov a ešte menej priateľov. Priateľstvo je ako piecka na kúrenie. Kým do nej nepriložíte palivo, neohreje vás. Priateľstvo si treba pestovať. Je to beh na dlhé trate.

Vo Voisingu sú šiesti speváci. Nie sú to len kolegovia, ale sú to priatelia – dokonca aj rodina. Novým klipom, ktorý Voising práve vydali, chcú vzdať hold seriálovým Friends – Priateľom. Najúspešnejší sitcom doteraz urobil zo šiestich hercov najprv kolegov, potom kamarátov a neskôr priateľov. Dokázali to aj zatiaľ poslednou epizódou Reunion, kde sa všetci stretli po 17 rokoch. Beží to rýchlo, ale od odvysielania prvej epizódy ubehlo 27 rokov práve teraz v septembri.

Nový klip Voising je radostný, veselý a plný pozitívnej energie. Spevákov v ňom uvidíte presne takých, akí aj v reálnom svete sú. Baví ich to čo robia, tešia sa z toho. A ako sme už pri nich zvyknutí, každou piesňou sa snažia priniesť aj nejaký message – tentokrát im to vyšlo na 100%. Vychutnajte si ich nový klip na ich youtubovom kanáli a ako oni sami hovoria, najlepšie so svojimi priateľmi.


Voising SK OFFICIAL

O skupine Voising:
Slovenskú vokálnu skupinu tvorí 6 spevákov – priateľov. V ich repertoári nájdete najväčšie svetové hity, či už sú to QUEEN, Shakira, EdSheeran alebo aj medley rôznych obľúbených piesní. Spievajú bez použitia hudobných nástrojov t.z. a’cappella. Koncertujú pravidelne na Slovensku i v zahraničí. Sú dôkazom toho, že práve láska k hudbe a priateľstvo dokážu spojiť šiestich, zdanlivo rozdielnych ľudí v jedno výnimočné hudobné zoskupenie.

 

Viac o téme: #acapella #i-llbethereforyou #Voising