Nastavte mrazničky na vyššiu teplotu, vyzýva v prerobenom populárnom hite raper Vanilla Ice.

Natália Kuricová

Americká rapová superstar 90. rokov, Vanilla Ice, sa spojila so spoločnosťou Samsung Electronics a vtipne využila svoje umelecké meno, aby nadviazala na svoj hit „Ice, Ice Baby“ a vydala ho znovu pod názvom „Reduce Your Ice, Ice Baby“, v ktorom prináša silné posolstvo na tému udržateľnosti.

Vanilla Ice k videoklipu a samotnej kampani povedal: „Snažím sa žiť udržateľným spôsobom, a tak sa zaujímam aj o energetickú účinnosť zariadenia, ktoré používam. Stále hľadám najlepšie metódy, ako dosiahnuť úsporu energie vo svojom dome, a preto sa mi veľmi zapáčila všestrannosť a prispôsobiteľnosť radu Bespoke. Som nadšený, že môžem na tomto projekte spolupracovať so spoločnosťou Samsung, pretože hudba je skvelým prostriedkom, ako spojiť ľudí a šíriť toto ekologické posolstvo. Dúfam, že prispejem k pochopeniu, že každý môže urobiť aspoň niečo málo pre ochranu našej planéty.“

Tim Beere, vedúci oddelenia chladiacich zariadení Samsung, uviedol: „Sme radi, že sme mohli spolupracovať s Vanilla Ice a pomôcť šíriť posolstvo o udržateľnosti, ktoré je pre nás veľmi dôležité. Náš rad modulárnych chladničiek Bespoke je navrhnutý s ohľadom na výkon, udržateľnosť a spoľahlivosť. Má nadčasový dizajn a dokáže slúžiť svojim majiteľom dlhé roky, aj keď sa budú meniť ich potreby, množstvo uskladnených potravín alebo obľúbené jedlá a každodenné rozvrhy členov rodiny.“

„Títo veľmi výkonní a flexibilní pomocníci sa vedia dokonale prispôsobiť potrebám domácností a tiež veľa vydržia. Pozorne sledujeme, aké kombinácie chladiacich zariadení a usporiadanie ich vnútorného priestoru naši zákazníci používajú, aby sme im pomohli čo najlepšie ukladať potraviny, zachovávať ich kvalitu a minimalizovať plytvanie jedlom. Môžu sa zároveň kreatívne hrať a experimentovať s našou ponukou farieb a materiálov z radu Bespoke, aby si vytvorili chladiace riešenie, ktoré udrží krok po dlhé roky s ich meniacim sa životným štýlom,“ dodáva Tim Beere.


Samsung Česko a Slovensko

Zástanca udržateľného rozvoja Vanilla Ice rapuje verše, v ktorých podporuje šetrný prístup ku klíme vďaka vyššej energetickej účinnosti výrobkov a prichádza s novým nápadom, ako prispieť k nižšej spotrebe energie – stačí zvýšiť nastavenú teplotu mrazničky o obyčajný jeden stupeň a problém je (so zveličením) vyriešený.

V sprievodnom videoklipe sú vidieť charakteristické tanečné pohyby rapera, ktoré pred viac ako tridsiatimi rokmi plnili televízne obrazovky v izbách teenagerov. Teraz nabáda fanúšikov, aby urobili malý krok, upravili chlad svojich mrazničiek a pomohli pri ochrane klímy. Ďalšou hviezdou videoklipu je chladnička s mrazničkou Samsung Bespoke, ktorá kĺže okolo rappera, keď prednáša svoje verše o vplyve na životné prostredie.

Viac o téme: #icebaby #novinka #reduceyourice #singel #vanillaice