Arca a Sia spolupracovali na „emocionálnom“ singli „Born Yesterday“.

thefader com; dazeddigita com

Alejandra Ghersi Rodriguez tiež oznámila vydanie svojho ďalšieho albumu „KICK ii“, na ktorom budú spolupracovať Mica Levi a Clark.

Neočakávané bolo spojenie Arca a Sia v singli „Born Yesterday“. Je to prvý singel z albumu Arca KICK ii, ktorý nadväzuje na album KICK i 2020, a ktorý má byť vydaný 3. decembra 2021 prostredníctvom XL Recordings. Na albume je viac ako 12 skladieb z úplne pôvodných produkcií Arca v spolupráci s Boys Noize, Clark, Mica Levi, Jenius Level, WondaGurl, Cubeatz a Cardopusher.

Sia je popová megahviezda, ktorá stojí za hitmi ako „Chandelier“, „Cheap Thrills“ a „Elastic Heart“, zatiaľ čo Arca je známa predovšetkým ako priekopnícka elektronická producentka, ktorá svoj značný talent speváčky a skladateľky rozšírila aj o nedávne projekty.

„KICK ii požehnala samotná Sia singlom „Born Yesterday“,“ napísala Arca na Twitteri.


Beggars (v mene spoločnosti XL Recordings)

Aj keď obe umelkyne pôsobia vo veľmi odlišných sférach, majú chuť na priestupok, vďaka ktorému je ich spolupráca prirodzená, ale nie menej vzrušujúca. „Born Yesterday“ tancuje medzi hymnickým elektropopom a búrlivou produkciou v štýle Björk a triumfálne si to užíva. Toto vzrušenie pretrváva po celú dobu behu, pričom sľubuje pokles, ktorý nikdy nepríde, a namiesto toho sa opiera o unikátnejší druh katarzie. Videoklip „Born Yesterday“ si môžete pozrieř nižšie.

Viac o téme: #album #Arca #bornyesterday #kickii #novinka #sia #singel