Ethan Hawke v hororovom trileri „The Black Phone“, ktorý bude čistou nočnou morou.

Plachý, ale šikovný 13-ročný Finney Shaw je unesený sadistickým vrahom a uväznený v odhlučnenom suteréne, v ktorom kričanie nemá veľký význam. Keď na stene začne zvoniť odpojený telefón, Finney zistí, že počuje hlasy predchádzajúcich obetí vraha. A tie sú pripravení zaistiť, aby sa to, čo sa stalo im, nestalo Finneymu.

„The Black Phone“ napísal a režíroval Scott Derrickson. Vo filme si zahrá Ethan Hawke ako „The Grabber“, ktorý obchádza štvrť v čiernej dodávke. Zdá sa, že vo svojom odhlučnenom suteréne uniesol a zabil veľa detí. Jeho čierne balóny a kopa nezvestných detí sú v tomto meste legendou, ale je príliš nepolapiteľný na to, aby ho chytili. Jeho posledným cieľom je Finney v podaní nováčika Masona Thamesa. Jeho mladšia sestra Gwen (Madeleine McGraw) sľubuje, že svojho brata nájde.


ONE Media

„The Black Phone“ vychádza z pera Joe Hilla (Locke & Key) a jeho najpredávanejšej zbierky poviedok „20th Century Ghosts“. Fanúšikovia hororov si na jeho uvedenie v kinách budú musieť počkať až do 4. februára 2022.

Viac o téme: #horor #theblackphone