Päť súperiacich agentiek. Jeden elitný tím. To je 355.

Vysnívaný tím impozantných ženských hviezd sa spojil v akčnom špionážny trileri „355“.

Keď sa prísne tajná zbraň dostane do žoldnierskych rúk, agentka CIA Mason „Mace“ Brown (Jessica Chastain) bude musieť spojiť svoje sily s konkurenčnou nemeckou agentkou Marie (Diane Kruger), bývalou spojkou MI6, špičkovou počítačovou špecialistkou Khadijah (Lupita Nyong’o) a skúsenou kolumbijskou psychologičkou Graciela (Penélope Cruz) aby ju v smrtiacej, krkolomnej misii získali naspäť. Zároveň každý ich pohyb sleduje záhadná žena Lin Mi Sheng (Bingbing Fan), ktorá je vždy o krok dopredu. Vo filme si zahrajú aj Sebastian Stan (Avengers: Endgame) a Edgar Ramírez (Dievča vo vlaku).

Vďaka celosvetovej akcii od parížskych kaviarní cez marocké trhy až po bohatstvo a pôvab Šanghaja bude ženské kvarteto tvoriť oddanú lojalitu, ktorá by mohla zachrániť svet – alebo ich zabiť.


ONE Media

Prvý trailer k filmu „355“ si už môžete pozrieť. Zobrazuje Jessicu vyslanú na nebezpečnú misiu, v rámci ktorej musí držať pohromade elitný tím piatich súperiacich agentiek z rôznych medzinárodných agentúr. Ich misia je v traileri trochu nepriaznivá, ale pokúšajú sa zastaviť tretiu svetovú vojnu.

Viac o téme: #355 #akčný #atulsharma #bingbingfan #dianekruger #edgarramirez #jessicachastain #leostaar #lupitanyong-o #penelopecruz #sebastianstan #triler