Nový Batman v hlavnej roli s Robertom Pattinsonom má konečne termín premiéry.

gamesradar com

Batman je konečne za rohom, Už len pár mesiacov nás delí od toho, aby sa dostal na veľké plátna po tom, ako pandémia posunula premiéru až do marca 2022.

V hlavnej roli Batmana/Bruce Waynea sa predstaví Robert Pattinson. Cesta k tomuto výberu však bola však dlhá. Režisér Matt Reeves mal na svojom zozname pre Batmana dve osoby: Robert Pattinson a Nicholas Hoult, ktorí mali predchádzajúce skúsenosti so superhrdinami. Po dlhých diskusiách na sociálnych sieťach bol Pattinson o niekoľko týždňov neskôr obsadený ako Batman.

K Pattinsonovi sa pridáva Jeffrey Wright z Westworldu, ktorý hrá komisára Gordona. Obsadenie ďalej dopĺňa Catwoman, ktorú hrá Zoë Kravitz. Na palubu Batmana naskočil aj Paul Dano, ktorý bude hrať Riddlera. Colin Farrell a Andy Serkis boli nasadení úloh The Penguin a Alfred Pennyworth. Do boja vstupuje aj ďalšia darebná postava: John Turturro bude hrať šéfku mafie Carmine Falcone. Obsadenie dopĺňa Jayme Lawson ako kandidátka na primátorku mesta Gotham Bella Real a Alex Ferns v nemenovanej úlohe.


Warner Bros. Pictures

Prvý oficiálny trailer k Batmanovi je tu a je v ňom všetko, v čo by ste dúfali; je to brutálne, akčné, mrazivé a odhaľujúce. Pôvodný termín premiéry bol 1. október 2021, ale vlna oneskorení Warner Bros ho posunula. Končný dátum vydania Batmana je teraz 4. marca 2022.

Viac o téme: #akčný #dráma #krimi #robertpattinson #scifi #thebatman #warnerbros