Dobrodružný akčák „Uncharted“ natočený podľa najobľúbenejšej PlayStation hry už má dátum premiéry.

gamebyte com

Sony Pictures Entertainment uvádza prvý oficiálny trailer k očakávanému filmu Uncharted – v hlavnej úlohe s Tomom Hollandom, Markom Wahlbergom a Antoniom Banderasom.

Bude to epická, emocionálna jazda pre nových aj starých fanúšikov, v ktorej budeme sledovať ako Nathan Drake debutuje na veľkom plátne. Uncharted nebude úolne sledovať dej hier, ale namiesto toho půjde svojou vlastnou cestou.

Na základe jednej z najpredávanejších a kritikmi najviac oceňovaných sérií videohier všetkých čias „Uncharted“ sa publiku predstavuje mladý pouličný inteligentný Nathan Drakea (Tom Holland) a predvádza svoje prvé dobrodružstvo pri hľadaní pokladu s múdrym partnerom Victorom „Sully“ Sullivanom (Mark Wahlberg). V akčnom dobrodružnom epose, ktoré sa odohráva po celom svete, sa títo dvaja vydávajú na nebezpečnú honbu za „najväčším pokladom, ktorý sa nikdy nenašiel“, a zároveň sledujú stopy, ktoré môžu viesť k Nathanovmu dávno stratenému bratovi.


Sony Pictures Entertainment

Film Uncharted bude k dispozícii exkluzívne v kinách 18. februára 2022. Hra Uncharted: Legacy of Thieves Collection bude k dispozícii na PS5 a PC začiatkom roka 2022.

Viac o téme: #akčný #dobrodružný #markwahlbergaantoniobanderas #tomholland #Uncharted