Adelina pieseň „Easy On Me“ je najhranejšou skladbou v rozhlasovej histórii.

edition cnn com

Moment, na ktorý všetci fanúšikovia Adele čakali konečne nadišiel a speváčka vydala svoju prvú pieseň po šiestich rokoch, singel „Easy On Me“. Novinka predstavuje prosbu o pochopenie po rozchode, ktorý spôsobil príliš veľa vedľajších škôd.

Po týždni vysielania skladba „Easy on Me“ prekonala niekoľko rekordov v rádiách – vrátane toho, že sa stala najhranejšou skladbou v histórii amerických rádií počas prvého týždňa vysielania skladby. Prvá pieseň z dlho očakávaného albumu, ktorý vyjde v novembri, robí presne to, čo speváčka sľúbila: rieši „vnútorný nepokoj“ pochádzajúci zo série veľkých životných zmien, vrátane rozvodu so Simonom Konecki. 33-ročná speváčka uviedla, že pieseň nahrala, tak ako mnohé z albumu, pre svojho syna.

„Len som mala pocit, že by som mu mala prostredníctvom týchto nahrávok vysvetliť kto som a prečo som sa dobrovoľne rozhodla rozhádzať celý jeho život v honbe za vlastným šťastím,“ povedala.


Adele

Od vydania má videoklip „Easy on Me“ už cez 113 miliónov zhliadnutí. Speváčka v stredu na sociálnych sieťach oznámila fanúšikom, že jej nový album „30“ vyjde 19. novembra.

Viac o téme: #Adele #easyonme #novinka #singel